domingo, 6 de diciembre de 2009

Sistema nerviós i drogues

Com es comuniquen les neurones entre elles? En anglès, en aquesta pàgina:http://learn.genetics.utah.edu/units/addiction/reward/neurontalk.cfm
Com funciona el cervell? Quins efectes tenen diferents tipus de drogues en el seu funcionament? En aquest enllaç hi trobaràs el vocabulari que et cal i un resum dels processos cerebrals que afecten les drogues, en general i per els diversos tipus en particular http://www.jellinek.nl/brain/index.html

Una classificació senzilla i entenedora de les drogues segons els seus efectes a nivell del SNC, la trobaràs en aquest enllaç:

En anglès, audio i escrit, informació sobre alteracions en la sinapsi provocades per diferents tipus de drogues. T’ho ensenyen uns ratolins de laboratori ben flipats:

Un passeig pel consum de drogues i els seus efectes en els individus; l’alteració del comportament i els riscos per la salut en aquests clips animats (en anglès, audio i escrit):

I el consum d’alcohol en l’adolescència? Treball de recerca de batxillerat, en format power point que trobaràs ahttp://iesmatadepera.xtec.net/recerca/recerca_07_08/Ivet%20i%20Isabel.pps.

Amb tota aquesta informació fareu un treball, la primera part del qual serà un glossari dels conceptes i vocabulari (no oblideu definició de Droga, Neurotransmissor, Addicció, Tolerància,…) més importants per a donar la vostra visió (segona part del treball) dels efectes en el sistema nerviós del tipus de droga que heu escollit d’estudiar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario